Bergenbier ALE a primit din partea consumatorilor Marele Premiu pentru Inovație

bergenbier-ale_produsul_anului_2016Bergenbier ALE, berea creata dupa o reţeta originala cu drojdie speciala Ale de fermentaţie superioara, a primit din partea consumatorilor români Marele Premiu pentru Inovație și distincția Produsul Anului 2016 în categoria Bere. Astfel, Bergenbier ALE primește o nouă înfățișare și devine, din ediție limitată, un produs disponibil oricând. Creată special pentru prieteni de către maeștrii berari Bergenbier, berea a fost apreciată pe baza a trei criterii: atractivitate, inovație și satisfacție.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români (persoane peste 18 ani), în urma căruia este premiată inovația în categoria bunurilor de larg consum. Studiul a fost derulat în luna aprilie 2016 de către compania de research EXACT Cercetare și Consultanță, membră ESOMAR, pe un eșantion de 4.000 de consumatori români.

gabriela-lupas-ticu-director-de-marketing-bergenbier-s-aBergenbier ALE este o bere care te cucereşte imediat prin aroma sa perfect echilibrată, culoarea de chihlimbar şi gustul său deosebit. Este o bucurie pentru noi să îi anunțăm pe prietenii Bergenbier că pot găsi în continuare Bergenbier ALE în magazine, într-o haină nouă, încununată de distincția Produsul Anului, pe care ei înșiși au ales-o”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier ALE a fost lansată la finalul anului trecut, fiind creată de maeștrii berari Bergenbier după o rețetă originală, folosind drojdie specială Ale de fermentație superioară. Berea are un conţinut de alcool de 5.5%, iar gustul său rafinat este obținut în urma unui procedeu de producţie diferit de cel al unei beri de tip Lager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *