Ziua nationala a Turciei, sarbatorita cu ceai turcesc la Bucuresti si Constanta

14715717_1080132738770877_8204740346479251996_oZiua Nationala a Turciei va fi sarbatorita in cadrul Festivalului “ O ceașcă de ceai turcesc în prietenia dintre România și Turcia “, care va avea loc în București și Constanța in perioada 29-30 octombrie.
Proiectul se va desfășura cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie România-Turcia, Asociației pentru Relații Economice Eurasia și Çaykur.
Evenimentul este realizat cu sprijinul și contribuția Secției Economice a Ambasadei Republicii Turcia în București și Institutului Cultural “ Yunus Emre”. Astfel, un turkish_teacamion TIR cu ceai al firmei Çaykur va veni la București și va oferi populației posibilitatea de a afla  gustul  acestui produs. 
Întâlnirea românilor cu ceaiul turcesc va fi însoțită de manifestări folclorice, de un spectacol muzical prezentat de solistul Gazi Demirel impreuna cu Eugenia Serban, precum și de un concert oferit de 6 renumiți soliști români: Elena Merisoreanu, Anca Neacsu-ex Asia, Claudia Ghitulescu, Miryam, Gina Pop si Roxana Pitulice.
 
Evenimentul va avea loc în parcul Herestrău, Pavilionul H, între orele 13.30-17.30. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

4 thoughts on “Ziua nationala a Turciei, sarbatorita cu ceai turcesc la Bucuresti si Constanta

 1. Buna ziua! Ma intereseaza sa particip la acest evenimemt, insa nicaieri nu am gasit informatia privind locatia desfasurarii acestui eveniment in Constanta.Ati specificat numai locatia din Bucuresti.
  Multumesc!

  1. Buna ziua,
   Potrivit organizatorilor, in Constanta evenimentul va avea loc in fata Garii, pe data de 30 Octombrie.

   Numai bine.
   Echipa CAFEmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *