Un nou manager în echipa forFITOUT

forfitoutGeorge Franț Alexandru este, din această lună, noul Technical Manager al forFITOUT – companie specializată în livrarea proiectelor la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, comerciale și rezidențiale.El va coordona echipa operațională și va asigura implementarea corectă a proiectelor de fit-out, precum și dezvoltarea rețelei de subcontractori și furnizori cheie. Cu o experiență de peste 15 ani pe acesta piață a amenajărilor office în clădirile de clasa A și având o poziția importantă în corporația în care activa, George Franț Alexandru a ales să se alăture unei noi viziuni de a face business și să-și aducă aportul prin profesionalismul, energia pozitivă, implicarea și perfectionismul în latura sa profesională.

george-frant-alexandruFiecare membru al unei echipe este ca o piesă importantă dintr-un tablou. Îmi doresc să completez corect și eficient imaginea business-ului forFITOUT și împreună să suprindem din ce în ce mai mult.”, a declarat George Franț Alexandru.

Aria sa de expertiză este vastă și portofoliul său profesional se poate reduce la nume sonore pentru fitout-ul la cheie al spațiilor de birouri precum: BCR, Ideea Bank, Procredit, Jhonson& Jhonson, Marriot, Microsoft, Arval, Lafarge, Accenture, DBSchenker, Saint-Gobain, Unilever, Huawei, Generali, Upc, Unicredit Leasing și mulți alții.

„George Franț este un adevărat personaj de care aveam nevoie în forFITOUT. Spun asta pentru ca palmaresul său și întreg background-ul construit în ani mulți de activitate ne propulsează spre perfecțiune. Asta îmi doresc să livrez tuturor clienților și am certitudinea că împreună cu echipa mea putem realiza acest lucru”, susține Cezar Gămulescu – Managing Partner forFITOUT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *