Sodexo România este True Leader pentru anul 2015

sodexoSodexo România a primit distincția de True Leader din partea ICAP România, în cadrul Galei premiilor True Leaders pentru anul 2015, eveniment aflat la prima ediție.
True Leaders premiază companiile de top din România care au reușit să se remarce prin îndeplinirea simultană a patru criterii: profitabilitatea ridicată (printre primele 500 de companii din România în baza EBITDA), creșterea numărului de angajați (2015 vs 2014), risc de creditare scăzut, precum și ocuparea poziției de lider în sectorul de activitate. Această distincție promovează antreprenoriatul sănătos și practicile pozitive de afaceri. Sodexo România s-a remarcat prin EBITDA de 28 de milioane de lei și o creștere a numărului de angajați de peste 3%.

„True Leaders selectează și promovează companiile care au obținut rezultatele cele mai bune pe piața din România și ne bucură că suntem printre câștigătorii primei ediții a evenimentului. Recunoașterea meritelor companiilor lider este un semn de progres pentru orice economie, încurajând performanța mediului de afaceri”, a declarat Adina Popa, Director de Marketing și Dezvoltare la Sodexo Benefits & Rewards România.

În urma evaluării ICAP, din cele 500 de companii românești de top au fost selectate 86 de companii care îndeplinesc criteriile ICAP și sunt True Leaders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *