Lidl inaugureaza primul magazin cu acoperis verde, demisol si parter

magazin-lidl-pantelimonLidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea magazinului cu numarul 201, cu un format unic. Noua unitate va fi situata pe Soseaua Pantelimon, nr. 111A, Bucuresti, si se va deschide pe data de 27 octombrie. Construita pe structura demisol si parter, avand totodata un acoperis verde, unitatea din Pantelimon este singura de acest fel din Romania.

Parcarea unitatii este situata la parter, iar accesul clientilor spre zona comerciala, aflata la demisol, se face cu ajutorul scarilor rulante. Noul magazin oferă clienților săi o suprafață de vânzare de aproximativ 1.000 m² și aproximativ 56 de locuri de parcare.

Magazinul folosește o serie de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a clădirii. Astfel, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a reduce efectul de seră din oraș, absorbind praful și dioxidul de carbon și producând oxigen.

Odată cu deschiderea unității din Șoseaua Pantelimon, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare va fi următorul: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

In ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri ș.a.

One thought on “Lidl inaugureaza primul magazin cu acoperis verde, demisol si parter

  1. Acoperisul verde abia recent a inceput sa fie folosit in Romania ca o solutie urbanistica, insa avantajele financiare, dar mai ales cele ecologice ca reducerea noxelor, retinerea apei din precipitatii, diminuarea efectelor asa zisei “insule fierbinti” o recomanda.
    Realizarea acestui acoperis verde pentru LIDL de catre echipa nostra este o bucurie, un vis implinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *