“Imbraca-te la 4 spite”: Atelierele Pegas si Braiconf lanseaza prima colectie de camasi

pegas“Imbraca-te la 4 spite” este indemnul pe care Atelierele Pegas si Braiconf il dau iubitorilor de biciclete si stil. Cele doua marci romanesti cu traditie se alatura si lanseaza o colectie de camasi functionale pentru biciclisti. Colectia exclusiva “imbraca-te la 4 spite” propune trei modele de camasi unisex, din bumbac 100%.

Camasile create sunt un mix intre utilitate si stil. Sunt din tesatura denim si sunt la fel de confortabile ca orice alte camasi non-cycling. Pentru functionalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate in stilul jachetelor profesionale de ciclism. Camasile pot fi purtate si in stilul unui rucsac: pe interior au doua bretele intersectate, putand astfel sa fie transformate intr-un accesoriu comod, mai ales daca vremea joaca feste.

“Special pentru experienţe pe bicicleta si nu numai, ne-am gandit ca benzile reflectorizante te vor ajuta sa fii mai vizibil si mai sigur in jungla urbana. Am pus benzi reflectorizante la imbinarea manecii cu umarul si daca ridici partea din spate a camasii peste zona lombara, vor iesi la iveala alte doua benzi reflectorizante,” explica Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

In fabrica din Braila a fost creata o serie limitata de 300 de camasi, urmand ca de anul viitor  colectia capsula sa fie transformata intr-una de serie. Atelierele Pegas si Braiconf isi propun ca anul viitor sa produca si sa vanda un numar de peste 10.000 de camasi. Preturile pentru camasile colectiei sunt de 297 RON si 327 RON si pot fi gasite in magazinele Pegas si in magazinele Braiconf din Bucuresti si din orasele Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj, Braila si Galati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *