Angajații și partenerii Daikin România, implicați într-o acțiune de plantare

daikin-ro_actiune-plantare-1Grija față de mediul înconjurător este unul dintre cele mai importante principii respectate de Daikin, liderul mondial pe piața aparatelor de aer condiționat. De aceea, subsidiara locală a companiei japoneze s-a alăturat Asociației MaiMultVerde și a participat la o acțiune de plantare a peste 5.000 de copaci într-o zonă afectată de surpări și alunecări de teren din Videle, județul Teleorman.

„Ne-am alăturat acestei acțiuni din dorința de a ne implica în proiecte în beneficiul comunității, iar cum astfel de activități necesită un efort comun, am apelat și la sprijinul partenerilor noștri. Cu toții am crezut cu putere în această ințiativă și ne-am dorit să conturăm cu propriile mâini povestea unui viitor mai verde pentru noi și generațiile viitoare. În plus, pe termen lung, Daikin își propune o implicare și mai activă în astfel de activități benefice mediului înconjurător”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe – România.

“Programul <Fă cadou un copac!> a început în decembrie 2010, de la necesitatea strângerii de fonduri pentru împădurirea României, iar până în prezent, peste 2.000 de persoane și zeci de companii au susținut această campanie. Sâmbăta trecută a avut loc cea mai frumoasă plantare din acest an, realizată alături de reprezentanții Daikin și voluntarii MaiMultVerde. Donațiile cumulate, alături de cea oferită de Daikin și partenerii săi, au asigurat succesul  acestei acțiuni”, a declarat reprezentantul Asociației MaiMultVerde.daikin-ro_actiune-plantare-5

Daikin România și partenerii săi din întreaga țară au contribuit la atingerea targetului stabilit de Asociația MaiMultVerde, acela de a împăduri o zona dezafectată cu 5.000 de copaci, prin donarea a peste 1.400 de puieți, în valoare de peste 14.000 lei. Restul donațiilor au fost susținute prin campania de foundraising a asociației sau prin donațiile altor voluntari.

Reprezentanții Daikin, angajați și parteneri deopotrivă, au fost receptivi la propunerea de a fi voluntari într-o acțiune de împădurire, contribuind la reabilitarea unei zone deșertificate și afectate de alunecări de teren.  Astfel, sâmbătă, timp de 8 ore, aceștia au plantat zeci de puieți, fiecare purtând o etichetă personalizată cu numele companiei. Pe termen lung, Asociația MaiMultVerde le va furniza tuturor celor implicați în această cauză imagini și informații referitoare la evoluția acestei păduri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *