ALTEX România deschide al 15-lea magazin în Bucureşti, în Veranda Mall

altex-laptopALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă investiţiile în Bucureşti prin inaugurarea unui nou magazin, în data de 27 octombrie, în centrul comercial Veranda Mall. Odată cu această deschidere, reţeaua Altex ajunge la un număr de 15 magazine în capitală şi 95 la nivel naţional. Noul magazin are o suprafaţă de 600 metri pătraţi, iar procesul de construcţie a început în această toamnă. Odată cu deschiderea magazinului din Veranda Mall, vor fi create peste 20 locuri de muncă.

„Deschiderea magazinului din Veranda Mall vine ca răspuns la promisiunea noastră: aceea de a oferi iubitorilor de tehnologie o gamă largă de produse la cel mai bun raport preţ-calitate, în zone din imediata lor proximitate. De altfel, procesul de extindere a reţelei de magazine are loc în paralel cu reamenajarea celor vechi, astfel încât experienţa consumatorului să fie îmbunătăţită”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Magazinul va funcţiona începând cu data de 27 octombrie, de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Cu ocazia deschiderii noului magazin, ALTEX îşi aşteaptă clienţii cu preţuri de Black Friday, printre care: maşină de spălat BEKO, capacitate 6 kg, clasa energetică A+++, la numai 749,9 lei, preţ la schimb cu un produs vechi; televizor VORTEX, diagonala de 102 cm, la numai 899,9 lei; combină frigorifică ARCTIC, clasa energetică A+ şi 5 ani garanţie, la numai 799,9 lei; laptop Lenovo, procesor Intel Core i3, la numai 1.199,9 lei. ALTEX oferă iubitorilor de tehnologie posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *