Un nou magazin Micri a fost inaugurat pe Calea Victoriei

micri-goldDupa un sfert de secol de activitate in domeniul bijuteriilor, Micri Gold devine Casa de bijuterii “Micri” sub conducerea lui Jennifer-Ann Niculescu. Noul manager indreapta business-ul de familie in directia productiei de bijuterii sub marca proprie. Pentru a marca acest lucru, Casa Damiani a realizat pentru deschiderea noului magazin, o selectie din cele mai prestigioase colectii: Battito D’ali, Belle époque, D.Lace, Metropolitan Dream, Minou, Paradise, Gomitolo, Infinito, Notte di San Lorenzo.

“Dupa 25 de ani, preiau stafeta si, din respect pentru ce inseamna brandul Micri, imi propun sa duc business-ul mai departe pentru cel putin inca 25 de ani, cand sper sa il transmit, la randul meu, urmatoarei generatii”, declara Jennifer-Ann Niculescu.

Piesele pot fi admirate in noul magazin pentru o perioada limitata de timp. Bijuteriile din portofoliul Micri provin fie de la marile case care functioneaza ca afaceri de familie (Damiani, Fope si Schoeffel), fie din propriile colectii semnate Micri: Dacika (inspirata din cultura si civilizatia geto-daca), Bendis (o colectie de inele si verighete deosebite), Micri D’Or si Micri Luna (colectiile din aur si argint ale Casei de bijuterii Micri). Oferta acopera toata gama de preturi si produse, inclusiv cadouri pentru ocazii speciale, bijuterii personalizate din aur sau argint – cu sau fara diamante, bijuterii pentru evenimente: botez, nunta, logodna, diverse aniversari. Pentru ca accentul se pune pe bijuterie, in portofoliul Micri nu se mai regasesc ceasurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *