SafeFleet lansează studiul: Impactul soluțiilor de monitorizare GPS asupra industriilor românești

studiu-piata-safe-fleetSafeFleet lansează studiul de piață ”Impactul soluțiilor de monitorizare GPS asupra industriilor românești în 2016” – primul studiu realizat până acum în România pe acest domeniu – ce oferă o serie de indicii cu privire la percepțiile, exigențele și așteptările managerilor de flote în raport cu sistemelor telematice. Studiul SafeFleet s-a realizat exclusiv în mediul online prin accesul la un set de 14 întrebări dinamice, un mix de întrebări închise și întrebări deschise, care au avut ca temă centrală sistemele de monitorizare GPS. Au fost chestionați aproximativ 300 de respondenți – persoane reprezentative ale companiilor care utilizează platforme de monitorizare GPS – din domenii variate, printre care și transport & logistică, construcții, distribuție și agricultură.

“În România, sistemele de monitorizare GPS sunt alipite unei piețe dinamice, sensibile la schimbările de context economic din plan național și european. Vom mai putea vorbi, pentru o perioadă, despre o piață fragmentată, cu foarte mulți jucători mici, și doar câteva companii puternice, capabile să ofere soluții de monitorizare GPS performante. În mai puțin de doi ani preconizez, însă, că peisajul concurențial se va schimba semnificativ iar pe piața sistemelor de monitorizare a flotelor auto vor rămâne doar cei care vor fi în continuare capabili să răspundă așteptărilor clienților.”, a declarat Claudiu Suma, CEO şi cofon­dator al SafeFleet (ETA Auto­mati­zări Industriale).

Prin Studiul de Piață Impactul soluțiilor de monitorizare GPS asupra industriilor românești în 2016, SafeFleet a reușit să creeze un tablou de date reale cu privire la modul în care evoluează și tinde să se schimbe piața autohtonă a soluțiilor de monitorizare a flotelor auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *