Romero: In Romania exista 2000 de case de amanet autorizate

amanet-imprumut-romeroOfertele si serviciile caselor de amanet din Romania s-au imbogatit si diversificat in ultimii ani, astfel ca, in momentul actual, exista 2000 de case autorizate. Metalele pretioase au un regim special, pe fondul cresterii constante a valorii lor in ultimii ani, iar casele de amanet acordand o atentie deosebita acestora. Romero, infiintata in anul 1997, cu peste 20 de agentii in Galati si Tecuci, ofera asistenta clientilor fie ca este vorba de amanetarea unui bun, de schimb valutar, de transfer de bani sau de plata unor facturi. Imprumuturile acordate pornesc de la suma de 10 lei si pot ajunge chiar si pana la 10.000 de lei. Metalele pretioase sunt cumparate, indiferent de starea si greutatea lor.

”Misiunea acestei companii este preocuparea fata de satsifactia clientilor si gradul de flexibilitate in raport cu dorintele si nevoile acestora. lucreaza in mod transparent, in laboratorul propriu, unde analizeaza valoarea metalului si face plata in mod eficient, intr-un timp scurt. In situatia in care clientul detine bijuterii vechi, din metale pretioase, nu reprezinta o problema pentru ca amanetul are capacitatea de a le evalua si de a oferi o suma de bani contra valorii lor”, se arata in comunicat.

Persoanele fizice care vor sa schimbe bani, pot apela la schimbul valutar, Romero oferind unul dintre cele mai bune cursuri de schimb valutar din Galati si de pe piata. Totodata, casa de amanet ofera posibilitatea de a trimite bani prin Western Union. Pentru clientii care doresc sa tranzactioneze o suma mai mare de bani, amanetul ofera un curs special. In lista de servicii furnizate de casa de amanet intra si platile pentru facturi utilitati. Prin serviciul PayPoint clientul isi poate achita utilitatile, fara a intampina cozile de la ghiseele bancilor. Serviciul este autorizat de instantele competente. Pentru clientii fideli, anumite companii au creat carduri speciale, care ofera acestora reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *