Miele lansează plita cu hotă integrată și sistem automat de control

plita-mieleMiele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial lansează plita cu inducție cu hotă integrată care dispune de funcția automată Con@ctivity 2.0. Pe lângă pornirea și oprirea aparatului de gătit, această funcție are capacitatea de a regla automat puterea de evacuare a hotei în funcţie de ce se întâmplă pe plită, asigurând astfel un climat plăcut în cameră. Prin intermediul Con@ctivity 2.0, hota comunică cu plita prin tehnologia wireless.

„Acesta este motivul pentru care TwoInOne este ideală pentru bucătăriile deschise, unde tehnologia joacă mai mult un rol în spatele scenei. Din experiența de până acum, clienții obișnuiesc să se bazeze pe sistemul automat de control al hotei. Funcția automată Con@ctivity 2.0 pe care Miele o oferă încă din 2008, permite reglarea puterii de evacuare a hotei în funcție de cantitatea de mâncare care se pregătește”, a precizat Ina Laukötter, manager de proiect plite și hote în cadrul Miele.

Noul produs elegant și performant TwoInOne combină unele dintre cele mai bune soluții profesionale oferite de Miele: tehnologia cu inducție implementată la fabrica Miele din Bünde și hotele cu sistem de evacuare marginală produse în Arnsberg. Hota centrată pe plita de 80 de centimentri lățime este încadrată de două zone Powerflex variabile. Hota este vizibilă doar prin intermediul grilei, iar componentele care permit recircularea sau ventilația aerului sunt încorporate în dulapul de bucătărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *