Lenovo prezintă trei noi dispozitive Moto, disponibile în România

moto-g4-play-lenovoLenovo prezintă trei noi dispozitive Moto, disponibile din luna octombrie în ofertele operatorilor din România. În urma succesului înregistrat de Lenovo Moto G4, primul smartphone Moto lansat oficial în România în parteneriat cu Orange în luna august, și a platformei Moto, Lenovo extinde gama de smartphone-uri Lenovo Moto cu 3 noi modele, Moto G4 Plus, Moto G4 Play și Moto E3. Similar Moto G4, noile terminale dotate cu Android 6.0 Marshmallow își propun să ofere o alternativă valoroasă consumatorului care caută o experiență de utilizare familiară și de calitate, similară unui dispozitiv premium, dar la o fracțiune din costul aceluia. Vârful de gamă al celei de-a patra generații Moto G, Moto G4 Plus, oferă un display de calitate înaltă FullHD de 5,5 inci și o cameră principală mai performantă, de 16 MP, care dispune de laser autofocus, facilitând astfel realizarea mai rapidă a unor poze clare și detaliate.

Moto G4 Plus dispune de aceeași baterie puternică de 3000mAh și de funcția TurboPower care oferă șase ore de putere în doar 15 minute de încărcare. În plus, terminalul permite securizarea mai facilă a telefonului prin intermediul senzorului de amprente poziționat sub ecranul smartphone-ului. Lenovo Moto G4 Plus este disponibil în magazinul eMag la prețul de 1299 RON, preț standard.

Cu un display de 5 inci și o rezoluție de 1280 x 720 px, Moto G4 Play vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care își doresc un smartphone fără mofturi într-un format compact, la un preț și mai prietenos. Moto G4 Play dispune de un procesor quad-core de 1.2 GHz și de o cameră principală de 8 MP cu autofocus ce permite realizarea clipurilor video FullHD la 30FPS. Mai mult, dispozitivul este dotat cu o baterie detașabilă de 2800 mAh. Lenovo Moto G4 Play poate fi achiziționat din magazinele Vodafone la prețul de 39 de euro alături de abonamentul RED 19.

Moto E3 completează gama de smartphone-uri Moto cu un terminal accesibil care va aduce esența brand-ului Moto, o experiență de utilizare facilă și flexibilă, utilizatorilor Digi Mobil. Moto E3 dispune de ecran de 5 inci cu rezoluție de 1280 x 720 px, procesor Quad Core de 1 GHz, baterie de 2800 mAh, care oferă un timp de convorbire de până la 13,5 ore și cameră principală de 8 MP cu autofocus și LED Flash. Smartphone-ul Moto E3 este compatibil cu reţeaua 3G şi 4G Digi Mobil – frecvenţele 2100 MHz – LTE FDD, bandă 1 şi 2600 MHz – LTE TDD – bandă 38. Lenovo Moto E3 este disponibil în rețeaua Digi Mobil, la doar 549 Lei şi poate fi achiziţionat la abonamentele din gama Optim, cu plata în rate, fără dobândă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *