Exploratorul celui mai inalt munte vulcanic din Mexic, sustinut de eSky

climberAgenția de turism eSky România începe proiectul “Exploratorul”, o nouă serie de transmisiuni live, dar și fotografii și montaje video, din aventura escaladării celui mai înalt munte vulcanic din Mexic, Pico de Orizaba.  

Exploratorul care va călători către Pico de Orizaba cu sprijinul eSky România este Daniel Cinghea, un adevărat specialist în escaladări. Printre cele mai importante vârfuri pe care a urcat Daniel Cinghea se numără Kazbek (5.047m Georgia), Mont Blanc (4.810m Franța), Gran Paradiso (4.061m Italia), Toubkal (4.167m Maroc), Breithorn (4.164m Elveția), iar lista nu se oprește aici.

În timpul călătoriei, Daniel Cinghea are scopul de a explora muntele vulcanic Pico de Orizaba, până în vârful acestuia, mai exact, la altitudinea de 5.636m înălțime. Pe parcursul escaladării, Daniel va realiza fotografii, înregistrări video, dar și transmisiuni în direct pe pagina de facebook eSky România, astfel încât audiența să poată urmări îndeaproape și în timp real aventura ”Exploratorul”.  De asemenea, audiența, nu doar că va vedea Mexicul din cel mai înalt punct al său, ci va putea descoperi și împrejurimile faimosului oraș Puebla.

“Această nouă serie – “Exploratorul” vine în sprijinul comunității online prin sfaturi, dar și inspiră datorită peripețiilor lui Daniel alături de localnicii din Mexic. Știm că o călătorie înseamnă o experiență complexă: oamenii pe care îi cunoaștem la drum, culturi, locuri, aventuri și gusturi noi, dar și relaxare. Așadar, lăsați-vă cuprinși de povestea ce învăluie această călătorie unică și explorați vulcanul Pico de Orizaba alături de eSky!”, afirma Iulia Boagiu, Marketing Specialist eSky.  

Astfel, pe parcursul celor 16 zile, audiența va afla informații despre experiența escaladării unui munte vulcanic, sfaturi utile pentru iubitorii muntelui, curiozități, precum și experiențe personale ale protagonistului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *