Epson lansează pe piață o nouă hârtie fotografică lucioasă

value-glossy-paper-epsonEpson lansează Value Glossy Photo Paper, o nouă hârtie fotografică ce oferă o soluţie accesibilă pentru printarea fotografiilor acasă. Indiferent că este vorba despre cea mai frumoasă poză din vacanţă pe care vreți să o păstrați ca amintire pe frigider, despre imagini pentru un proiect şcolar sau despre decupaje pentru un colaj, Value Glossy Photo Paper de la Epson va furniza fotografii de cea mai bună calitate, la fiecare utilizare. Această hârtie fotografică a fost dezvoltată special pentru gama de cerneluri Epson, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă tuturor utilizatorilor care dețin o imprimantă cu jet de cerneală care se alimentează prin spatele echipamentului. Epson pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de hârtii foto, cu scopul de a oferi soluția potrivită, la un preț corect, în orice situație.

Nigel Wildman, senior product manager, Epson Europe, declară: „Ne plac fotografiile şi credem că utilizatorii trebuie să le printeze cu mai multă uşurinţă. Costul poate fi adesea un obstacol, aşa că noi oferim cu hârtia Value Glossy Photo Paper cea mai accesibilă soluţie pentru cei care vor să tipărească acasă”.

Noua hârtie Value Glossy Photo Paper de trei stele, cu grosimea de 183 g/m2, ocupă un loc de cinste în gama entry level de la Epson. Pentru cei care caută un suport media rezistent, care pune în valoare o imagine sau vor să păstreze aceeași calitate a fotografiilor și după arhivare, Epson pune la dispoziţie, de asemenea, tipurile de hârtie Glossy Photo Paper, de patru stele, cu grosimea de 200 g/m2, cu înveliş de răşină, Premium Glossy Photo Paper, de cinci stele, cu grosimea de 255 g/m2 şi Ultra Glossy Photo Paper, de cinci stele plus, cu grosimea de 300 g/m2. Ideală pentru varii întrebuințări, Value Glossy Photo Paper este disponibilă în două dimensiuni, A4 şi 10×15 cm, şi în volume variabile per pachet, anume de 20, 50 sau de 100 coli. Hârtia este oferită într-un ambalaj resigilabil, care simplifică protejarea acesteia împotriva umidităţii şi a luminii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *