Bucuresti Mall Vitan: Un nou centru Nomasvello din luna octombrie

epilare-nomasvelloRomânii pot testa gratuit epilarea definitivă începând din aceasă lună în Bucuresti Mall Vitan, la nivelul -1, unde s-a deschis un nou centru de înfrumuseţare şi epilare definitivă Nomasvello. Clientii pot beneficia de cele mai moderne solutii de epilare definitiva si rejuvenare faciala cu IPL, doua proceduri noninvazive si cu efecte de durata. Tratamentele Nomasvello asigura estomparea ridurilor eliminarea punctelor negre, atenuarea urmelor de acnee si trateaza, de asemenea, foliculita.

Spre deosebire de alte tipuri de tratamente de epilare definitiva, tehnologia IPL este eficienta chiar si in cazul pielii bronzate. Rezultatele sunt vizibile de la primele sedinte, putand fi tratata orice zona a corpului.

Nomasvello a devenit un nume cunoscut la nivel mondial prin solutiile inovative pe care le ofera in cele peste 1200 de saloane deschise in doar 9 ani de existenta. In tara noastra, centrele Nomasvello sunt prezente deja in 14 orase prin cele 28 de centre deschise la nivel national.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *