Un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu: Soul dining

restaurant-cezanne-cezar-munteanuIntr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept – soul dining – transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie. Pasionatii de gastronomie au savurat o selectie rafinata de canapé-uri si au asistat la un demo plating – crème brulée cu pere si sparanghel – realizat live de Chef Cezar Munteanu. Soul dining se traduce prin placerea de a gati si reprezinta un mesaj pe care il transmit dincolo de ceea ce regasim in farfurie.

“Este un nou concept pe piata din Romania care se diferentiaza prin creativitate, pasiune, emotie transmisa si prin ingrediente alese cu multa grija. Un concept nascut pentru cei ce au nevoie de o alta abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor. Dincolo de usile bucatariei veti gasi oameni dedicati, pe care i-am invatat sa ofere know-how celor aflati la inceput de drum, asa cum si altii au impartit cu mine tainele bucatariei si bucuria de a fi langa oameni, in mijlocul oamenilor. Gatim cu inspiratie, cu zambet si responsabilitate. Responsabilitate sociala. Proiecte precum „Sanatatea incepe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tau destin”,“Sarbatorile sunt pentru toti”, dar si sustinerea altor proiecte sociale au venit din dorinta de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi”, a declarat Chef Cezar Munteanu.

Preparatele gourmet au fost insotite de bogatia aromelor din vinurile Cramei Oprisor si maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversatiile diminetii. Situat in Piata Charles de Gaulle, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, restaurantul isi asteapta oaspetii cu o atmosfera ce invaluie in arta, prin semineul impunator sculptat de Constantin Brancusi si reproducerea subtila a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *