President lansează un nou sortiment de brânză

cutii-3d-perspectiva-telemea-cremoasa-presidentPRÉSIDENT, unul dintre cele mai apreciate branduri în categoriile brânzeturilor și untului la nivel mondial, continuă seria lansărilor pe piața românească. Pe lângă telemea, PRÉSIDENT își consolizează poziția de expert în brânzeturi maturate cu noua Brânza Cremoasă. Branza Cremoasă PRÉSIDENT oferă consumatorilor români o nouă experiență culinară datorită gustului. Este un produs 100% din lapte de vacă, cu gust de telemea, dar cu o textură cremoasă. Brânza Cremoasă PRÉSIDENT este păstrată direct în zer pentru a-și menține prospețimea și gustul de lapte inclusiv după deschiderea cutiei.

”Brânza Cremoasă PRÉSIDENT este combinația perfectă dintre o textură fină, sofisticată și un gust puternic de lapte. Sunt elementele care de fapt diferențiează Brânza Cremoasă PRÉSIDENT de orice alta brânză maturată de pe piață. În următoarele săptămâni așteptăm consumatorii în magazinele din România să deguste noile noastre rețețe care scot în evidență această textură fină, cremoasă și gustul special al Brânzei Cremoase”, declară Monica Rădulescu, Marketing Director.

Cu Brânza Cremoasa PRÉSIDENT, salata preferată capată o nouă savoare, adesea întâlnită în vacanțele de neuitat. De altfel, acesta a fost punctul de pornire pentru campania de comunicare a Brânzei Cremoase PRÉSIDENT.

„Fiecare dintre noi am fost în vacanțe și am avut experiențe culinare de care ne aducem aminte cu plăcere când ajungem acasă. Gustul Brânzei Cremoase este unul dintre acele lucruri care te poartă imediat într-un astfel de loc, alături de cei dragi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *