iNES GROUP lansează primul canal Ultra HD din România

ines-groupiNES GROUP anunță lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din România – FUNBOX 4K/UHD – în pachetul iNES IPTV! Evenimentul de lansare se va defășura în parteneriat cu SPI Intenational, furnizorul canalului, în data de 27 octombrie 2016. La eveniment sunt așteptați reprezentanți din presa scrisă și on-line, personalități și bloggeri.

Programele difuzate vizează domenii precum: călătorii și natură (cele mai frumoase și mai misterioase locuri din lume), documentare (atracții unice din punct de vedere istoric și cultural), artă și cultură (seriale despre artă sau operă live, secrete istorice, mistere științifice și răspunsuri la întrebări cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai sălbatice locații), filme și seriale TV (producții premiate la festivaluri internaționale).

Cu tehnologia 4K, publicul poate percepe semnificativ mai multe nuanțe, detalii și contrast de o acuratețe de patru ori mai mare decât standardul Full HD 1080p.

„Dacă în 2005 introduceam în România primul serviciu de tip IPTV, a venit acum momentul să ducem acest serviciu la următorul nivel – primul canal TV 4K/UHD. Ce înseamă asta? Ca și percepție, înseamnă să vezi mai mult decât poți cuprinde, să aduci cinematograful în confortul propriei case. Înseamnă tehnologie de ultimă generație, rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, fidelitate remarcabilă a culorilor, claritate și densitate a imaginii, detalii de finețe, practic o transpunere în mijlocul acțiunii. Suntem încântați să oferim clienților noștri, în același pachet iNES IPTV, domenii variate de divertisment, cu noul canal – FUNBOX 4K/UHD. Toate acestea sunt posibile întrucât anul acesta am finalizat migrarea rețelei de clienți rezidențiali iNES pe noua platformă de acces Internet prin fibră optică prin tehnologia GPON”, declară Cătălin Cuturela, Director Operațiuni iNES GROUP.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *