Brăila Mall: Trei noi branduri de fashion de renume internațional își deschid porțile

braila mall.stradivariusUnul dintre cei mai cunoscuți retaileri din lume, INDITEX, adaugă ofertei actuale de shopping a mall-ului cunoscutele magazine Pull&Bear, Stradivarius și Bershka, completând astfel portofoliul celui mai mare centru comercial din regiune. La începutul anului 2016, New Europe Property Investments (NEPI) a început lucrările la extinderea și modernizarea Brăila Mall, pentru a-l alinia la nevoile actuale ale brăilenilor și pentru a-și consolida poziția de lider local. Deschiderea noilor magazine din portofoliul INDITEX vine în completarea acestei inițiative. Cele trei branduri vor ocupa o suprafață de peste 2.000 m2. În ultimele luni, o serie de alte branduri, printre care se numără și Profihairshop, Coccodrillo sau Sensiblu, și-au inaugurat propriile spații în Brăila Mall.

„Shopping City Brăila are o importanță strategică în portofoliul NEPI și ne-am propus ca în acest an să venim în întâmpinarea publicului cu o ofertă de cumpărături inegalabilă la nivel local. Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celor 3 noi magazine INDITEX, foarte apreciate la nivel international, de care se pot bucura acum toți brăilenii”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI.

Cel mai recent, LC Waikiki și-a deschis porțile pentru vizitatorii celui mai mare centru comercial din regiune. Structura mixtă de chiriași a acestuia include și alte nume mari precum H&M, Deichmann, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Hervis sau Benvenuti. Parte din procesul de modernizare și reconfigurare, și unele magazine deja existente, precum Otter sau Various Brands, au decis să pregătească pentru vizitatori noi concepte, care să le ofere acestora o experiență de shopping la un alt nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *