Sika: Românii sunt tot mai interesați de produse pentru impermeabilizare

mihai-florea-head-of-waterproofing-refurbishment-sika-romaniaPotrivit Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice de construcţii, în ultimii ani românii arată un interes tot mai ridicat pentru produsele dedicate impermeabilizărilor, înţelegând importanța acestora şi mai ales necesitatea alegerii de soluţii de calitate ridicată, pentru a evita eventuale probleme ulterioare.

”În ultimii 5 ani, soluțiile pentru impermeabilizări și-au crescut notorietatea, în special în zona construcțiilor rezidențiale, cererea pentru astfel de produse fiind din ce în ce mai mare. Cel mai des cumpărate sunt soluțiile pentru impermeabilizarea fundațiilor, piscinelor, teraselor și balcoanelor, dar și cele utilizate la interior, pentru băi și bucătării”, spune Mihai Florea, Head of Waterproofing & Refurbishment Sika România.

Pe segmentul rezidențial, produsele pentru impermeabilizări ocupă locul doi în topul celor mai vândute soluții de către Sika România, dupa gamele de sigilări și lipiri. La acest rezultat a contribuit foarte mult creșterea gradului de educaţie al consumatorilor privind aceste produse.

”Am constatat că românii sunt din ce în ce mai atenți în alegerea produselor pentru impermeabilizări, apreciind calitatea și avantajele soluțiilor performante, pentru care sunt dispuși să aloce constant sume considerabile. Acest lucru se întâmplă mai ales în contextul în care s-a dovedit că reparațiile cauzate de alegerea greșită a materialelor sau folosirea produselor de calitate inferioară ridică probleme pentru întreaga construcţie şi sunt foarte costisitoare”, precizează Mihai Florea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *