MOL Romania: Doar 10 zile pentru inscriere in Programul MOL pentru sanatatea copiilor

mol-programul-mol-pentru-sanatatea-copiilorDoar pana pe 30 octombrie organizatiile non-profit care deruleaza proiecte de terapie emotionala sau terapie prin arta pentru copii care sufera de boli cronice mai pot inscrie proiecte in Programul MOL pentru sanatatea copiilor. O astfel de organizatie poate sa beneficieze de o suma de maxim 20.000 lei, in forma de prefinantare, pentru un proiect ce urmeaza a fi implementat in perioada decembrie 2016 – august 2017. Termenul-limita de depunere a cererilor de finantare este 30 octombrie 2016. Cuantumul total al sponsorizarilor este de 300.000 lei.

Kinga Daradics, MOL RomaniaGenerozitatea si cooperarea acestor organizatii in beneficiul copiilor cu diferite dizabilitati ne arata ca acum sapte ani am ales o cale buna pentru sustinerea cauzei copiilor. Pe langa rezultatele medicale semnificative in unele cazuri, se poate constata efectul terapeutic pozitiv si asupra familiilor cu copii suferinzi, ceea ce este important pentru comunitatile unde ne desfasuram activitatea”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania.

De la lansare si pana in prezent, prin Programul MOL pentru sanatatea copiilor au fost alocate fonduri totale de 2.095.000 lei ONG-urilor care au derulat 129 de proiecte de terapie prin arta si terapie emotionala, incluzand peste 9.000 de beneficiari in activitatile lor.

Lista castigatorilor va fi publicata pana la data de 30 noiembrie 2016.

Pentru mai multe detalii, click AICI 

Posted in CSR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *