Carrefour şi BILLA te invită într-o lume trolifică, alături de personajele din filmul Trolii!

fara-titluHaioasele şi foarte coloratele personaje din filmul de animație Trolii, ce se va lansa în cinematografe pe 4 Noiembrie, poposesc între 20 octombrie – 7 decembrie în toate magazinele grupului Carrefour: hipermarketurile Carrefour, supermarketurile Market şi Billa, magazinele Express și Contact din toată țara. Colecţioneză cei 16 magneţi şi completează albumul Trolii şi cele 32 de ornamente de brad pentru un Crăciun sclipitor!

Familia și timpul petrecut alături de aceasta sunt două valori pe care Carrefour le susține și le încurajează constant. Fie că este vorba de copiii care privesc cu entuziasm aventurile micilor creaturi sau de părinții care își lasă imaginația să se bucure de un moment de evadare din lumea cotidiană, ne dorim ca această campanie să trezească în noi ludicul şi voia bună ! Magazinele grupului Carrefour, hipermarketurile Carrefour, supermarketurile Market şi Billa, magazinele Express şi Contact sunt acum inundate de culoare, împodobite cu ornamente de poveste, care te transpun într-un univers « trolific ». Iar magia nu se termină aici ! Clienţii pot folosi aplicaţia Troll Selfie (www.carrefour.ro/troliimania.ro), unde se pot întalni cu trolii lor preferaţi, pot proba frezele lor colorate, dar şi salva şi distribui selfie-ul creat pe reţelele de socializare.a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Aventura continuă la cumpăraturi ! La achiziţionarea produselor  partenere, special semnalizate la raft în magazine, clienţii vor primi pliculeţe trolii. Iar la fiecare 100 de lei cheltuiți în hipermarketurile Carrefour, 30 de lei cheltuiți în magazinele Market și Billa și 20 de lei cheltuiți în magazinele Express și Contact, consumatorii primesc 1 pliculeţ. Fiecare pliculeţ conţine: 1 magnet, 1 ornament de brad şi 1 punct. Mai mult, la cumularea a 30 de puncte trolii, clienţii beneficiază de o reducere de 50% la cumpărarea unui pluş Branch sau Poppy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *