Aplicatia DEEECollect mobile app faciliteaza colectarea responsabilă a deșeurilor

deeeePatrula de Reciclare şi Fundaţia Telekom Romania au lansat aplicația gratuită DEEECollect, prima aplicație care facilitează colectarea responsabilă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Prin intermediul acestei acţiuni se trage, totodată, şi un semnal de alarmă privind sfera educației de mediu în România, care are nevoie de susţinere pentru a avea ecou la nivel naţional.

Aplicația este realizată de Patrula de Reciclare cu sprijinul Fundației Telekom și este disponibilă în Google Play Store pentru smartphone cu sistem de operare Android. Autentificarea se poate face prin intermediul profilului Facebook, Google+ sau adresei de email.

Cu ajutorul aplicaţiei DEEECollect utilizatorul poate aflacare este cel mai apropiat punct de colectare şi unde poate depozita deșeuri electrice de orice natură.

De asemenea, cei care dețin deșeuri electrice mari și grele pot chema serviciul local de colectare, ca să le preia (gratuit) de acasă sau de la locul de muncă.

DEEECollect oferă și posibilitatea semnalării prezențeideșeurilor electrice abandonate în orice alt loc decât punctele de colectare, iar utilizatorii aplicaţiei beneficiază de aceste opțiuni, oriunde s-ar afla în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *