Xerox, lider pentru serviciile de management al fluxurilor de lucru cu documentele

xerox1Xerox a fost desemnat lider în raportul global pe 2016 realizat de IDC MarketScape privind serviciile de management al fluxurilor de lucru cu documentele.1 Este al șaselea an în care Xerox deține poziția de lider în rapoartele IDC MarketScape care includ serviciile de management al imprimării și al documentelor, precum și management al fluxurilor de lucru cu documentele. Xerox este unicul producător de echipamente de imprimare evaluat în cadrul raportului care are un segment de business dedicat fluxurilor de lucru cu documentele.

Ofertele pentru automatizarea fluxurilor de lucru sunt o parte importantă a soluțiilor de productivitate și de simplificare a proceselor de business oferite de companie. Acestea îi ajută pe clienți să evite blocajele și ineficiența apărute în managementul documentelor. Xerox continuă să își optimizeze ofertele pentru automatizarea fluxurilor de lucru pentru o gamă largă de industrii. Cele mai noi 29 de soluții sunt destinate unor industrii diverse precum servicii bancare pentru retail, producție, instituții guvernamentale, servicii de sănătate și învățământ superior.

Îmbunătățirile aduse portofoliului de servicii Xerox pentru managementul fluxurilor de lucru includ metodologia de evaluare a fluxului de lucru, modele adaptive pentru procese de business, procesarea inteligentă a documentelor, precum și revizuirea și recunoașterea formularelor. De exemplu, oferta Xerox privind managementul inteligent al proceselor de business (iBPM) aduce soluții scalabile și accelerează dezvoltarea rapidă de aplicații, permițându-le partenerilor și clienților să își personalizeze proiectele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *