World Class Romania anunta numirea lui Kent Orrgren in functia de Chief Executive Officer

kent-orrgren-world-classWorld Class Romania, lider de piaţa in industria de wellness autohtona, anunta numirea lui Kent Orrgren in functia de Chief Executive Officer, din care va conduce mai departe planurile de dezvoltare ale companiei. Acesta il inlocuieste pe Mikael Fredholm, care va continua sa faca parte din World Class Romania, in calitate de membru al Consiliului de Administratie. Kent Orrgren vine cu mai mult de 25 de ani de experienta in industria internationala de wellness. El a detinut anterior diferite posturi de conducere in cadrul unor lanturi de centre de fitness de top din Suedia, avand un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

Kent Orrgren va prelua conducerea operatiunilor de la Mikael Fredholm, care iese, astfel, din prima linie pentru a se concentra asupra unor initiative strategice, in calitate de membru al Consiliului de Administratie. In urma achizitiei Club Moving, derulata in prima parte a acestui an, World Class Romania numara 31 de centre de fitness la nivel national, in cadrul carora peste 45.000 de membri au acces la 425 de antrenori certificati international, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulti si copii, 18 piscine, un spatiu de fitness de peste 45.000 de metri patrati, dotat cu echipamente de ultima generatie, toate menite sa le ofere experiente de fitness la standarde excelente.

World Class Romania colaboreaza cu antrenori de fitness si furnizori de programe recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor cele mai noi si interesante programe de antrenament. Compania continua extinderea retelei pentru a le oferi membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *