Rio Bucovina prezintă BUCOVINA 2GO

bucovina-2goRio Bucovina anunță introducerea pe piață a unui produs 100% românesc, dedicat consumului on-the-go: BUCOVINA 2GO. Îmbuteliată în ambalaj de 700 ml PET, ușor de manevrat și cu un beneficiu foarte practic reprezentat de capacul sport, BUCOVINA 2GO este produsul ideal pentru persoanele active, de la școlari la sportivii adulți.

Corina Vlad, Marketing Manager Rio Bucovina: Consumatorii români sunt oameni dinamici, tot mai activi, cunoscută fiind creșterea numărului celor care practică sportul. Pentru ei am creat acest produs. Este important pentru noi ca apa noastră să fie nu doar necesară, ci și foarte ușor de consumat atunci când ne afăm în mișcare. Totodată, prin BUCOVINA 2GO, ne respectăm obiectivele de a fi mereu inovativi și de a rămâne în topul preferințelor consumatorilor.”

BUCOVINA 2GO conține cunoscuta apă minerală naturală “Bucovina” care provine din surse subterane, izolate de orice activităţi ale omului și care are o serie de calități ce o evidențiază între apele minerale naturale: este apa cu cel mai mic reziduu sec (79g/ml), iar pH-ul (7,19) este optim consumului permanent. Conținutul de nitrați, nitriți și fluoruri se află sub limitele maxime admise, în concordanță cu legislația în vigoare. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

Apa minerală naturală plată ”Bucovina” este certificată de către Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului “Alfred Rusescu pentru a fi utilizată în prepararea alimentelor destinate sugarilor.

Produsul BUCOVINA 2GO este disponibil începând cu luna octombrie 2016 și se va regăsi pe rafturile magazinelor și al benzinăriilor, alături de celelalte produse din portofoliul Bucovina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *