Lewis Hamilton, pilot de Formula 1, protagonistul celui mai recent film de prezentare al Epson

lewis-hamilton-formula1-epsonTriplul campion mondial de Formula 1 FIA, Lewis Hamilton, este protagonistul unui film de prezentare al noii game de imprimante Ink Tank System, lansat astăzi de Epson. Spotul „Lewis Gets Inked” care scoate în evidență beneficiile noilor imprimante Ink Tank System, poate fi vizionat pe canalul YouTube al Epson și pe website-ul companiei. Spotul a fost filmat la sediul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS. Scena principală a filmului îl are ca protagonist pe Lewis care trece în slow motion printr-o rafală de hârtii, înainte de a fi acoperit cu jeturi de cerneală colorată. Filmul a fost creat în colaborare cu echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, pentru a marca lansarea noii game de imprimante Ink Tank System de la Epson.

Scopul acestuia este de a scoate în evidență tehnologia revoluționară a rezervoarelor de cerneală reîncărcabile și a cantității uriașe de cerneală cu care sunt livrate aceste imprimante. Beneficiile imprimantelor Ink Tank System, cum ar fi volumul mare de imprimare, sunt comunicate într-un mod surprinzător și amuzant în această producție video. Conținutul spotului va fi difuzat pe mai multe canale, alături de o serie de materiale din culise.

În calitate de partener oficial al echipei de Formula 1, Epson oferă MERCEDES AMG PETRONAS expertiza sa în imprimarea cu jet de cerneală, scanere, proiectoare 3LCD și dispozitive portabile, inclusiv ochelari inteligenți. Campania “Lewis Gets Inked” vine după seria de colaborări anterioare, care au reflectat preocuparea celor două branduri pentru inovație, leadership global și crearea unor produse de calitate superioară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *