INNA: „Anul acesta, îmi doresc să ofer speranță de ziua mea”. Ce cadou își dorește artista

innaCelebra cântăreață INNA, care va împlini 30 de ani duminică, 16 octombrie, și-a dăruit aniversarea din acest an copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea gratuită a fundației HOSPICE Casa Speranței. Artista îi îndeamnă pe fani să doneze pentru cei care au nevoie de ajutor, oferind astfel speranță pacienților HOSPICE.

Anul acesta, îmi doresc să ofer speranță de ziua mea și am nevoie de ajutorul tău! Cu un mic gest, poți ajuta și poți oferi speranță pacienților de la HOSPICE Casa Speranței” a scris artista pe contul de Galantom http://hospice.galantom.ro/inna, unde se pot face donații.

Este o cauză în care îmi doresc să ne implicăm cât mai mulți dintre noi, pentru că, împreună, putem face o faptă bună. Cred că, oferind, devenim mai buni și contribuim măcar cu puțin la o lume frumoasă în care să trăim. Donează pentru îngrijrea paliativă a copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă!” mai declară INNA.

INNA s-a alătura astfel și altor personalități care și-au dăruit ziua de naștere bolnavilor care suferă de boli incurabile și se află în îngrijirea HOSPICE: cântăreața Claudia Pavel, realizatorul Rock FM Cristian Hrubaru, jurnalistul Adelin Petrișor, realizatoarea Magic FM Liana Stanciu, bassitului Trooper Ionuț Rădulescu și realizatoarea Pro TV Amalia Enache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *