Cora România a deschis a patra stație de încărcare a vehiculelor electrice în Bacău

img_2551cora România își continuă planul de a deschide rețele de stații de încărcare pentru mașini electrice, proiect derulat în parteneriat cu EVConnect care îi încurajează pe români să folosească vehicule electrice sau hibrid, nepoluante. Astfel, luni, 17 octombrie, ora 11.00, a avut loc lansarea noii stații de încărcare din hipermarketul din Bacău.

După ce în luna iunie a acestui an, cora a deschis primele stații de încărcare a vehiculelor electrice în hypermarketul cora Lujerului, cora Brătianu din Constanța si cora Cluj–Napoca urmează cea de-a patra stație, în hipermarketul cora din Bacău.

În final, toate cele 11 hipermarketuri ale rețelei cora România vor oferi clienților și această facilitate, grija pentru mediul înconjurător fiind o prioritate a companiei.

Demararea proiectului a coincis cu lansarea, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, a Programului de dezvoltare a infrastructurii de încărcare a autovehiculelor electrice și hibrid, în conformitate cu reglementările UE.

Încărcarea mașinilor electrice sau hibrid este un serviciu gratuit, oferit de către cora.

La cora Bacău pot fi încărcate simultan două vehicule, într-un spațiu special amenajat.

Încărcarea durează în medie o oră, iar stația deservește toate tipurile de vehicule electrice și hibride plug-in.

cora România își respectă angajamentul față de comunitățile în care își desfășoară activitatea de a contribui la dezvoltarea unui viitor sustenabil și de a oferi alternative pentru un mediu înconjurător mai prietenos. În acest sens, am inițiat programul coraVerde și suntem mândri că am ajuns și la Bacău cu acest proiect care presupune instalarea de stații de încărcare mașini electrice. Astăzi, inaugurăm o astfel de stație la hipermarketul cora Bacău pentru a-i încuraja pe locuitorii orașului să folosească un transport sustenabil. Mai mult, prin această acțiune dorim să îmbrățișăm viitorul și să creăm un prezent modern si durabil”, a declarat Emanuel Pârvulescu, responsabil Mediu  la cora România.img_2493

EV Connect este prima companie din România care a început să construiască stații de încărcare pentru vehicule electrice și continuăm cu încredere în această direcție pentru că suntem convinși că acesta este viitorul. Ne bucură foarte mult parteneriatul cu cora România și credem că este un prim pas spre schimbarea mentalității românilor în ceea ce privește alegerea mijloacelor de transport alternative, sustenabile.”, a declarat Dragoș Ciobanu, CEO EV Connect.

Lansarea oficială a stației de încărcare din hipermaketul nostru ne confirmă faptul că eforturile noastre de a oferi produse și servicii din toată gama sunt apreciate atât de clienții noștri cât și de întreaga comunitate din Bacău, cu atât mai mult dacă sunt moderne și nepoluante. Cora este un promotor al inovației în beneficiul consumatorilor și ne bucurăm să facem astăzi acest pas important spre un viitor mai bun pentru clienții noștri”, a spus Cătălin Ismana, directorul hipermarketului Cora Bacău.

Proiectul lansat astăzi se înscrie în eforturile Cora România de a oferi soluții de trai sustenabil comunităților în care își desfășoară activitatea. Programul Cora Verde funcționează cu succes în toate hipermarketurile Cora și încurajează, printre altele, reciclarea inteligentă a deșeurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *