TP-Link lansează dispozitive Access Point pentru IMM-uri

tp-linkTP-Link, furnizor de soluții de rețea pentru clienți finali și companii, lansează în cadrul GITEX 2016, cel mai mare târg de tehnologie din Orientul Mijlociu ce se derulează între 16 și 20 octombrie a.c. la Dubai, noi soluții indoor și outdoor adresate companiilor mici și mijlocii și furnizorilor de servicii de Internet wireless. Noile serii de soluții Wi-Fi indoor CAP Auranet includ dispozitivele Access Point CAP1750 și controlerul wireless AC500 care asigură rețelei o mai bună securitate și implementare mai ușoară. Soluțiile Auranet CAP se adresează mediilor business cum ar fi hoteluri, mall-uri, școli și birouri, indiferent de dimensiune, oferind o rețea accesibilă și sigură.

Seriile CAP sunt printre cele mai cele mai versatile soluții Access Point disponibile pe piață. Implementare flexibilă Cu un aspect plăcut de corp de iluminat și un design practic care face ca montarea să se realizeze foarte ușor, seriile CAP Auranet se potrivesc oricărui interior. În plus, suportă PoE (Power over Ethernet) pentru a fi și mai ușor de instalat. Controlerul wireless AC500 este la fel de ușor de instalat, datorită designului rack-mountable pentru instalarea în rack-uri de 19 inch, alături de switch-uri.

Controlerul wireless hardware asigură o administrare centralizată puternică, fără costuri suplimentare, la un nivel de securitate ridicat și funcționează independent de PC. Controlerul wireless AC500 oferă suport pentru până la 500 de echipamente CAP și oferă control în timp real și informații statistice pentru fiecare AP din rețea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *