Falcon Electronics începe ultimul trimestru din 2016 cu relansarea platformei online

noul-falcon-roFalcon Electronics, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de produse electronice pentru autoturisme din România, lansează noul website falcon.ro, care integrează informații complexe despre brandurile distribuite cu o platformă de e-commerce îmbunătățită, store.falcon.ro. Falcon Electronics, companie care se adresează în special pieței B2B, estimează pentru 2016 o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creștere cu circa 30% față de cifra înregistrată în 2015. Noua platformă online vine în întâmpinarea consumatorilor digitali atât prin implementarea unor funcționalități ce asigură o experiență de navigare facilă și adaptabilitate la orice dispozitiv mobil, cât și printr-un design modern, structurat și intuitiv.

“Anul 2016 a fost anul creșterilor, atât pentru noi, cât și pentru întreaga piață a automobilelor și electronicelor, astfel că relansarea magazinului online a venit ca un pas firesc în obiectivele noastre de business. Ne propunem să le oferim partenerilor și clienților noștri informații complete și complexe despre produsele din portofoliu, alături de o experiență online plăcută și eficientă, cu scopul de a transforma website-ul într-o platformă de comunicare între noi, partenerii noștri și cumpărători”, declară Corina Dițu, Director Marketing, Falcon Electronics.

Totodată, noul site va avea și un rol important pe partea de customer support, Falcon Electronics oferind servicii de vânzare consultativă pentru produsele care implică o complexitate tehnică. Site-ul pune la dispoziție descrieri complexe pentru produsele din portofoliu, însoțite de manuale, fișe de produs, fotografii și filme de prezentare. Acesta este un aspect deosebit de important pentru a asigura o bună informare cu privire la caracteristicile tehnice, în condițiile în care, la nivel global, aproape 70% dintre coșurile de cumpărături sunt abandonate înainte de finalizarea comenzii. Din același motiv, site-ul este integrat cu sistemul ERP de gestiune internă, oferind utilizatorilor statusul de disponibilitate a produselor în timp real. Site-ul oferă opțiunea de plată online, prin intermediul cardurilor bancare, precum și posibilitatea de a identifica rapid produsele căutate datorită modulului performant de căutare, care permite filtrarea în funcție de caracteristici specifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *