Peste 200 de modele auto expuse la Salonul Auto București și Accesorii 2016

 

Salonul Auto București și Accesorii, cel mai mare eveniment auto al anului, aflat la ediția a XIV-a, se va desfasura in perioada 20 – 30 Octombrie, la Romero Băneasa.

La SAB & Accesorii vor fi prezente premiere naționale și cele mai noi modele auto de la: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, Volvo.

Maserati urmează să prezinte oficial în România primul SUV din istoria de 100 de ani a mărcii: Levante, venit direct de la Paris. Alături de Quattroporte, Ghibli, GranTurismo și GranCabrio, acesta acoperă în întregime cerințele segmentului de lux la nivel global.

Auto Italia este prezentă la SAB cu 4 premiere naționale și un stand de peste 600 mp. Importatorul Auto Italia aduce în premieră, direct de la Paris, ediția exclusivistă Fiat 500 Riva, dezvoltată în parteneriat cu celebrul producător italian de iahturi de lux. În stand vor fi expuse în premieră națională Noua Alfa Romeo Giulia, Noul Abarth 595 precum și Noul Fiat Tipo Hatchback. În anul jubiliar Jeep, vizitatorii standului Auto Italia vor putea descoperi edițiile speciale 75th Anniversary ale gamei Jeep.

Țiriac Auto aduce la SAB & A modelele: Mercedes – Benz Clasa E, Mercedes – Benz GLC Coupe, Mercedes – Benz GLS, TBD.

În standul Land Rover și Jaguar veți regăsi Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar F-Pace, Jaguar F-Type, Range Rover Evoque, Range Rover, Range Rover Sport, Land Rover Discovery Sport.

Ford va prezenta modelele: Fiesta ST line, Focus RS, Ford Ecosport, Ford Mondeo Vignale, Ford Edge, Ford Mustang.

În standul Hyundai vizitatorii vor putea admira modelele: Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i40, Hyundai Elantra, Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe iar Mitsubishi va prezenta modelele Lancer, ASX, Outlander,Outlander PHEV, Pajero, L200.
intautoDe asemenea, pe o suprafață exterioară de peste 500 mp, Țiriac Auto va expune numeroase modele de vehicule comerciale de la Mercedes, Ford, Hyundai, Mitsubishi.

În standul Trust Motors, vizitatorii vor putea admira în premieră în cadrul Salonului Noul Citroën C1 șiNoul SUV PEUGEOT 2008, venit direct de la Paris.
Prezentat și la Salonul Auto de la Paris, Suzuki expune în premieră națională modelul Suzuki SX4, un crossover ajuns la maturitate. La SAB & Accesorii, Suzuki România va expune și best seller-ul Vitara dar și noul Baleno, prezentat în premieră anul trecut în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, plus modelele Jimny și Celerio.

Mit Motors prezintă în premieră națională modelul Kia Niro – un crossover hibrid compact dezvoltat pentru a aduce o imagine proaspătă pe piața SUV-urilor compacte prin sportivitatea și versatilitatea sa.

Opel Di Bas vine la SAB cu noul Opel Mokka X, venit direct de la Paris și echipat cu revoluționarul sistem OnStar. La Salon vor fi prezente și autovehiculele comerciale Opel, iar echipa Di-Bas a pregătit oferte speciale și servicii pentru a veni în sprijinul companiei tale.

Badsi Nissan va fi prezent la salon cu Noul NISSAN QASHQAI, Noul NISSAN JUKE, Noul NISSAN X-TRAIL.

Honda România va expune la SAB modelele Civic 5D, Civic Sedan, Civic Tourer, CR-V, HR-V.

Forum Auto aduce la SAB Noul Volvo XC90 T8 Twin Engine EXCELLENCE, Noul Volvo S90, Noul Volvo V90, Facelift Volvo V40, Facelift Volvo V40 Cross Country, Volvo XC60.

Arian Motors parte a Rădăcini Grup este cel mai mare dealer Mazda din România. În standul Mazda vizitatorii vor lua contact cu noua gamă Mazda și admira modelele: Mazda MX-5, Mazda 6, Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda 3.

Skoda, prezentă la SAB 2016 prin Avia Motors, va expune gama completă a constructorului ceh, de la cel mai mic model, Citigo până la nava amiral, Superb. Octavia, cel mai vândut model de import în ultimii cinci ani, va fi expus alături de fratele mai mic, Rapid și de SUV-ul Yeti.

SEAT va avea la standul Alto Syncro, patru modele importante. Best-seller-ul sportiv Leon, familistul convins Toledo, simpatica Ibiza și marea noutate națională, Ateca, venită direct de la Paris. Primul SUV din istoria SEAT va fi expus pentru prima oară la un salon auto în țară și va putea fi admirat într-o varianta extrem de dotată.

În standul GTC Auto Shop & Service din Pavilionul H105 vizitatorii vor vedea atât maşini preparate pentru off-road şi vânătoare cât şi maşini de Extrem participante la Campionatul Naţional de Off Road. Reprezentanţii GTC au pregatit şi un showroom de accesorii 4×4, unde veţi găsi preturi promotionale pe perioada de desfăşurare a Salonului Auto Bucuresti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *