Fundația Sera România aduce la Ateneul Român un pianist de talie mondială într-un concert caritabil

classical-virtuoso-ateneul-romanFundația SERA ROMÂNIA aduce la Ateneul Român, pe 24 octombrie, începând cu ora 19:00, un pianist de talie mondială, Alan Gampel, care să se alăture mai multor artiști români într-un concert caritabil organizat în sprijinul copiilor aflați în dificultate. Spectacolul se va desfășura într-un context aniversar. Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când Fundația SERA ROMÂNIA schimbă în bine viața pentru zeci de mii de copii din toată țara. Crezul fundației este că fiecare copil are dreptul să crească într-o familie.

„Contribuția noastră a fost mereu răsplătită de zâmbetele copiilor, aprecierea profesioniștilor, recunoașterea din partea comunității și a autorităților și de solidaritatea sutelor de parteneri din întreaga lume. Considerăm că schimbarea adevărată se poate produce doar prin implicarea întregii comunități. De aceea, vă invităm să luați parte la concertul nostru aniversar”, spune Bogdan Simion, Director Executiv SERA ROMÂNIA.

În acest scop, SERA ROMÂNIA a derulat până acum sute de proiecte, în valoare de peste 75 de milioane de Euro, contribuind direct și activ la un destin mai fericit și o viață mai bună pentru peste 85.000 de copii din toată țara. Încasările din biletele vândute vor fi folosite în continuarea proiectelor fundației. Pianistului Alan Gampel i se vor alătura dirijorul Cristian Oroșanu, Ioana Cristina Goicea la vioară și Ștefan Cazacu la violoncel. În program: Bartok, Gershwin, Dimitrescu, Rimsky-Korsakov, Brahms, Rachmaninoff, Chopin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *