DHL Express Romania a devenit Partener Logistic Oficial al Federatiei Romane de Fotbal

dhl-fotbal-2016 DHL si Federatia Romana de Fotbal au incheiat un parteneriat prin care compania de curierat ofera sprijinul logistic necesar desfasurarii activitatii acesteia, asigurand livrarea expedierilor de tip document sau colet, in tara si in intreaga lume. Federatia Romana de Fotbal alege DHL Express pentru primul parteneriat cu o companie de curierat expres care sa asigure tansportul tuturor expedierilor Federatiei, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing si articole promotionale pentru fanii “nationalei”. Pe langa serviciile de curierat expres, DHL va furniza gratuit si o gama variata de ambalaje, solutii de impachetare, precum si servicii sau instrumente online de urmarire a expedierilor in timp real.

DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activitatilor sportive la nivel global si local. Intelegem foarte bine munca depusa pe teren si de aceea am ales sa sprijinim sportul in diverse moduri de-a lungul timpului. Fotbalul este cel mai iubit sport in Romania si suntem onorati sa ne alaturam oficial Federatiei Romane de Fotbal si sa o sprijinim in demersul catre performanta fotbalului romanesc. Ne dorim dezvoltarea parteneriatului nostru in timp si sa contribuim la succesul Nationalei de Fotbal a Romaniei” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

La nivel global DHL s-a alaturat in calitate de Partener Logistic cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City si Manchester United.

La nivel local, DHL Express este un sustinator traditional al sportului – cele mai bune exemple find: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor (din 2005), sprijinirea nationalei de rugby a Romaniei prin Parteneriatul Logistic cu Federatia Romana de Rugby (din 2011), suportul acordat sportivilor paralimpici in drumul lor catre Jocurile Paralimpice de anul acesta, prin parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic (2015) sau parteneriatul logistic cu Fundatia Olimpica Romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *