Casa Regală a anunţat mai multe evenimente dedicate aniversării Regelui Mihai I

regele-mihai-casaregalaCasa Regală a României a anunţat mai multe evenimente dedicate aniversării Regelui Mihai I, care împlineşte 95 de ani în data de 25 octombrie, potrivit unui comunicat. Pe 20 octombrie, principesa Maria va participa, la Săla Radio, la audiţia spectacolului ”Alegerea”. Pe 24 octombrie, de la ora 14.30, Castelul Pelişor găzduieşte expoziţia de fotografii ”Regele Mihai, o copilărie fericită”, care cuprinde imagini inedite din copilăria Majestăţii Sale.

În aceeaşi zi, de la ora 16.00, la Castelul Peleş, mai multe personalităţi vor fi decorate de principesa Margareta. Ceremonia va fi urmată de o recepţie la care vor participa principele Radu şi principesa Maria.

Pe 25 octombrie, în prezenta principesei Margareta, a principelui Radu şi a principesei Maria, va avea loc, la Ateneul Român, un concert de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României. În seara zilei respective, de la ora 19.00, în Salonul Cerchez al Palatului Cotroceni, va avea loc lansarea cărţii ”Anul regal”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *