Seat Ateca, finalist al premiilor Autobest 2017

seat-atecaPrimul SUV al mărcii SEAT, Ateca, care începând cu luna iunie a acestui an şi-a deschis deja portierele pe diferite pieţe europene, se numără printre cele 5 automobile nominalizate la prestigioasele premii europene AUTOBEST 2017, pentru care deliberează un juriu compus din 31 de jurnalişti de specialitate, reprezentând fiecare câte o ţară. AUTOBEST se concentrează asupra designului, confortului, condusului facil, raportului preţ/calitate şi a reţelelor de service-uri, pentru a alege automobilul cu cele mai multe puncte, ca fiind cea mai bună opţiune de achiziţie pentru client. Modelul câştigător va fi anunţat la mijlocul lunii decembrie, în urma testelor comparative şi a sesiunii finale de vot.

Această recunoaştere a modelului Ateca intervine într-un moment deosebit de important pentru companie. Transformarea digitală prin care trece compania SEAT coincide cu perioada în care aceasta îşi consolidează rezultatele financiare, pregătindu-se pentru cea mai mare ofensivă a sa de noi modele. După Ateca, SEAT va lansa încă trei noi modele în 2017: versiunea actualizată a modelului Leon, a cincea generație Ibiza şi noul crossover SEAT Arona.

SEAT progresează în direcţia profitabilităţii sustenabile şi se aşteaptă să încheie anul 2016 cu profit. Compania a reuşit un profit operaţional la jumătatea anului 2016 de 93 milioane de euro, ceea ce reprezintă un plus de 77% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015. Adiţional, este al patrulea an consecutiv în care cresc vânzările, în luna septembrie fiind livrate 312.900 de autovehicule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *