Noul sezon Garantat 100% debutează cu un interviu cu actorul Tim Robbins

garantatNoul sezon al emisiunii ”Garantat 100%” debutează duminică, de la ora 23.00, pe TVR 1, cu un interviu cu actorul american Tim Robbins, chiar în ziua în care acesta împlineşte 58 de ani. Născut pe 16 octombrie 1958, Tim Robbins este cunoscut mai ales pentru rolul din The Shawshank Redemption (Închisoarea îngerilor), considerat unul dintre cele mai bune filme din istorie.

Actorul a câştigat un Oscar şi un Glob de Aur pentru rolurile din ”Mystic River” şi ”Player”. Ca regizor, a avut succes cu producţia”Cradle Will Rock”. A scris și produs ”Dead Man Walking”, cu Susan Sarandon și Sean Penn în rolurile principale, Sarandon primind Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Filmul a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun regizor şi una la Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu.

Este unul dintre cele mai ample interviuri pe care Tim Robbins l-a acordat unui jurnalist român şi reprezintă o exclusivitate pentru TVR 1. Înregistrarea a fost făcută în Sala Baroc a Bibliotecii Astra din Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *