Brico Dépôt a pregătit o gamă de produse pentru încălzire

brico-depotUltima lună a toamnei este un foarte bun moment să alegem sistemele de încălzire ce reduc substanţial costul facturilor de utilităţi din perioada rece. Iar cum meşterii precauţi aleg întotdeauna cele mai bune soluţii, Brico Dépôt a pregătit o gamă esenţială de produse pentru încălzire, dar şi unelte electroportative, obiecte sanitare, articole de grădină şi bucătării.

”Îţi doreşti un sistem ce-ţi asigură temperatura optimă în camera preferată? Elementele surpriză din această perioadă sunt centralele pe gaz cu pompă modulantă şi kit de evacuare inclus, ce îţi oferă momente de relaxare după o zi de lucru pe şantier”, se arată în comunicat.

Alege în perioada 15 octombrie – 3 noiembrie, din gama de încălzire, produsul ce răspunde imediat cerinţelor tale: convector 1500W, echipat cu mânere, funcţie de ventilaţie şi termostat reglabil, radiator ulei cu protecţie la supraîncălzire sau aerotermă ce dispune de control automat al temperaturii. În plus, până pe 3 noiembrie găseşti la Stop Preţ unelte electroportative marca Stanley – fierăstrău circular de mână de 1600W, maşină de înşurubat de 18V, set de electrozi rutilici şi valiză de transport – cu garanţie de 2 ani.

Dacă necesarul de materiale pentru amenajarea casei depăşeşte bugetul propus, mergi la biroul BRICOCREDIT, aplică pentru una dintre soluţiile de finanţare dezvoltate în colaborare cu partenerii noştri şi vei beneficia de 10 rate cu dobândă 0% prin cardurile de credit BRD Finance, MasterCard şi CardAvantaj şi 7 – 24 rate cu 1% cost lunar prin cardul EuroLine, pentru cumpărături de peste 500 lei, direct la casele de marcat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *