UniCredit Bank lansează un program de susţinere a industriilor creative

unicredit1UniCredit Bank lansează Romanian Stories (romanianstories.ro), o platformă dedicată industriilor creative, și odată cu acesta, un pachet de instrumente menite să vină în ajutorul antreprenorilor. În acelaşi context are loc și lansarea Academiei Minților Creative, o platformă de consultanţă şi mentorat oferite de specialişti UniCredit Bank şi invitaţii lor antreprenorilor din industrii creative, precum și a celei de-a doua ediții a Ghidului 24/7, o publicaţie despre viața și munca antreprenorului inovator din România, și a Pachetului Creativ, un pachet de produse şi servicii bancare dedicat acestora.

“De peste 10 ani UniCredit Bank susține minţile creative din România, dezvoltând de-a lungul timpului numeroase proiecte pentru şi împreună cu acestea. Vrem, acum, să ducem implicarea noastră şi mai departe, printr-un proiect complex ce include mai multe instrumente pentru antreprenorii din aceste industrii, să oferim recunoaşterea cuvenită pasiunii şi muncii depuse de aceşti oameni şi, de ce nu, împreună să schimbăm mentalităţi. De aceea, am strâns sub <<umbrela>> Romanian Stories poveştile lor, ca sursă de inspirație, şi poveştile noastre, pe care le-am scris de-a lungul timpului împreună cu ei şi pentru ei. În plus, prin Academia Minților Creative, vrem să îi ajutăm să facă un pas mai departe, punându-le la dispoziţie o sursă de consultanţă şi mentorat în numeroase domenii de interes, iar prin Pachetul Creativ, un mix de instrumente financiare adaptat nevoilor lor”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Romanian Stories, platforma de promovare a antreprenoriatului creativ, va aduna poveștile minților creative din întreaga țară din trei unghiuri diferite: Poveștile noastre, o secţiune ce include cele mai importante proiecte și evenimentele speciale susținute de UniCredit Bank, Poveștile lor, unde vor fi publicate povești de viață și de business ale antreprenorilor creativi din România şi Povestea ta, locul în care şi alţi creativi își pot scrie povestea pentru a-i inspira mai departe pe ceilalți. Academia Minților Creative este o platformă de educație şi mentorat dedicată antreprenorilor creativi care doresc să își dezvolte business-ul actual sau să pornească unul nou. Specialiști, voluntari din cadrul UniCredit Bank, dar și invitați din industriile creative, îi vor ghida pe antreprenori prin sesiuni de mentorat, cursuri și seminarii interactive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *