Renault România are o ofertă de 300 de posturi vacante

renault-clio-rsÎn cele două zile ale târgului Angajatori de Top (14 şi 15 octombrie), pasionaţii de automobile care vor să dezvolte o carieră în cadrul Grupului Renault România pot candida pentru unul dintre cele 300 de posturi disponibile. Compania caută specialişti cu experienţă de minimum doi ani în activitatea de inginerie, supply chain şi post-vânzare. În plus, Grupul are deschise oportunităţi în domeniul fabricaţiei şi al activitaţilor suport, financiar şi achiziții. 0 Pentru activitatea de R&D, compania oferă oportunităţi de dezvoltare adresate inginerilor, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive).

Candidaţii interesaţi trebuie să cunoască sistemele de proiectare CATIA, sa aibă competenţe de calcul şi simulare numerică, să aibă cunoştinţe despre tehnica automobilului şi experienţă de management de proiect. Renault Servicii România, parte a Grup Renault România, îşi consolidează echipele în domeniile supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Absolvenţii de studii superioare tehnice sau economice care au cunoştinţe de digital şi customer service, pot contribui la performanţa recunoscută a grupului, accesând oferta de posturi. Pentru activitatea de fabricaţie vehicule (platforma industrială de la Mioveni) compania caută automatişti şi analişti calitate. Aceştia trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică, să fie familiarizaţi cu atmosfera industrială şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în domeniul calităţii.

În oferta grupului la Angajatori de Top există şi posturi în echipele departamentelor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere. Cele 300 de posturi cu care Grupul Renault România vine la Angajatori de top sunt disponibile în Bucureşti, Titu şi Mioveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *