HP lansează o nouă gamă de PC-uri premium

hp13HP a lansat cea mai recentă generaţie de PC-uri premium pentru consumatori pentru sărbătorile de iarnă 2016. Noua gamă cuprinde un laptop convertibil mai uşor şi mai subţire, cu o durată mai mare de viaţă a bateriei pentru portabilitate şi un desktop all-in-one cu un design frumos, care oferă sunet de mare calitate pentru acasă. Portofoliul premium este construit pentru a răspunde nevoilor consumatorilor de a avea produse care să-i inspire. Fie că sunt folosite acasă sau în deplasări, produsele premium HP au devenit un reper în privinţa experienţei pe care o aşteaptă consumatorii din partea unui PC.

Printre noile produse lansate se numără:

• HP Spectre x360, a doua generaţie a convertibilelor revoluţionare HP x360, are acum o ramă îngustă, aproape inexistentă, în jurul ecranului şi un design cu 13% mai subţire şi cu 11% mai uşor decât vechiul produs.

• Laptop-ul HP ENVY 13 oferă un design sofisticat şi o durată de viaţă a bateriei de până la 14 ore1, cu patru ore mai mult decât modelul anterior.

• Desktopul HP ENVY AIO 27 All-In-One combină puterea de calcul cu experienţele media, fiind dotat cu un display certificat Technicolor Color HD, cu ramă foarte subţire, aşezată deasupra unui sistem audio Bang & Olufsen cu patru difuzoare.

• Monitorul HP ENVY 27s, un monitor 4K IPS2, cu un design cu ramă foarte îngustă, ideal pentru a alătura două monitoare pentru afişare duală.

„Utilizatorii de echipamente premium au aşteptări mari în ceea ce priveşte performanţa şi calitatea produselor pe care le folosesc acasă, la serviciu sau în deplasări”, afirmă Anne-Sophie Hadberg, Head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. „Ne consolidăm poziţia de lider în categoria de produse premium prin lansarea acestui portofoliu de PC-uri, mai subţiri şi mai uşoare, furnizând putere mai mare decât vechea generaţie şi asigurând astfel o portabilitate ridicată.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *