Blue Air va conecta Oradea cu Bucuresti si Torino

blueair-aircraftBlue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, isi dezvolta operatiunile prin deschiderea zborurilor directe din Oradea catre Bucuresti, incepand cu 15 decembrie 2016, si catre Torino din 26 martie 2017. Zborurile catre capitala Romaniei se vor opera cu patru frecvente saptamanale, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. In plus, oradenii vor beneficia de conexiuni rapide din Bucuresti catre Iasi. Torino, important centru cultural si de afaceri din nordul Italiei, va fi legat de Oradea cu doua frecvente saptamanale, in zilele de joi si duminica. Aceasta ruta va facilita conexiuni catre alte trei destinatii operate de Blue Air in Italia, si anume Roma, Catania si Napoli. Astfel, Blue Air va opera trei rute din Oradea, zborurile deja anuntate catre Constanta vor fi disponibile din 15 iunie 2017.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air: „Ne bucuram enorm sa ne extindem portofoliul de rute, prin anuntarea zborurilor directe din Oradea catre bazele noastre operationale din Bucuresti si Torino. Pasagerii oradeni se vor bucura si de conexiuni rapide catre Iasi, Roma, Catania si Napoli. Dezvoltarea Blue Air la Oradea este in concordanta cu intentiile noastre de a stimula turismul din judetul Bihor.”

Blue Air inregistreaza anul acesta cresteri semnificative, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *