Serviciul UPS Worldwide Express Plus este extins în mai multe orașe din România

ups_koln-bonn-3UPS extinde serviciul de coletărie cu livrare dimineața devreme, UPS Worldwide Express PlusTM, în 28 de țări noi și anunță îmbunătățirea acoperirii în 25 de țări. Astfel, expeditorii pot ajunge la cele mai mari 20 de economii ale lumii mai devreme decât oricând înainte. România este una dintre țările care beneficiază de extinderea serviciului. Conform statisticilor, România va avea cea mai rapidă creștere economică din Europa de Est în acest an.

Companii din sectoare precum producție industrială, auto, sănătate și retail folosesc serviciul pentru expedieri în regim de urgență. UPS Express Plus garantează livrarea în următoarea zi lucrătoare calendaristică la ora 8 a.m., în funcție de destinație. UPS Worldwide Express Plus face parte din portofoliul UPS Express, care oferă cele mai multe opțiuni de livrare garantate să ajungă la o anumită oră din zi la nivel internațional, inclusiv operațiuni de vămuire de rutină.

Portofoliul UPS Express include: · UPS Worldwide Express Plus pentru livrări dimineața devreme în 56 de țări · UPS Express pentru livrări la prânz în 118 țări și teritorii · UPS Express Saver pentru livrări la sfârșitul zilei în 220 de țări și teritorii. UPS intenționează să investească 2 miliarde de euro în operațiunile din Europa până în 2019 pentru a extinde numărul destinațiilor, a îmbunătăți timpul de livrare și a crește capacitatea globală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *