Bosch deschide noul an scolar în sistemul de învăţământ dual

fabrica-bosch_clujBosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, sărbătoreşte deschiderea noului an şcolar 2016-2017 în sistemul de învăţământ dual. Cu această ocazie, membri ai managementului companiei au pus prima piatră de temelie a noului Centru Multifuncţional Bosch, care va fi inaugurat în cursul anului viitor. La evenimentul din 12 octombrie 2016 au fost prezenţi elevii participanţi în programul de învăţământ dual şi părinţii acestora, precum şi reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai şcolilor partenere.

„Grupul Bosch în România este un partener de încredere al şcolilor locale în cadrul proiectului de sistem educaţional dual, începând cu anul 2013”, a declarat Mihai Boldijar, director general Robert Bosch SRL şi reprezentantul grupului în România.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de dezvoltare profesională a angajaţilor săi, unitatea de producţie Bosch din Cluj construieşte un Centru Multifuncţional, care va fi dedicat în special pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual. În plus, centrul va conţine săli de instruire pentru formarea studenţilor talentaţi şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor şi laboratoare noi pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare. În anul 2016, peste 80 de elevi din licee şi şcoli profesionale se pregătesc pentru carierele lor ca tehnicieni în electromecanică şi electronică în unităţile de producţie Bosch din Blaj şi Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *