BMW a lansat un nou concept de motocicletă inteligentă

bmw-motorrad-vision-next-100Constructorul BMW a prezentat recent un concept de motocicletă inteligentă, pentru care utilizatorul nu mai are nevoie să poarte cască, potrivit unui comunicat. Conceptul, denumit BMW Motorrad Vision Next 100, are caroseria flexibilă și poate vira fără a avea nevoie de articulaţiile existente la motocicletele actuale. Utilizatorul poate, din ghidon, schimba direcția prin intermediul caroseriei.

BMW Motorrad Vision Next 100 este cel mai nou model al seriei Vision Next a grupului german, care aniversează o istorie de 100 de ani a mărcii cu vehicule concept ale Rolls-Royce, Mini şi BMW. În acest sens, compania germană a organizat în acest an evenimente în întreaga lume pentru a prezenta fiecare nou concept, într-un oraş diferit.

Potrivit BMW, este o motocicletă prevăzută cu sisteme de auto-echilibrare prin care îşi păstrează poziţia dreaptă chiar şi în staţionare. Această funcție ajută motocicliştii novici. Motocicleta își păstrează poziția dreaptă şi în timpul mersului, ceea ce avantajează utilizatorii experimentaţi la viteze mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *