ILDC finalizează structura primei clădiri din ansamblul rezidențial Estic Park

estic-park-_-r1Dezvoltatorul Eagle Development Estate, companie detinuta de Israel Land Development Company (ILDC) este în proces de finalizare a structurii primei clădiri din proiectul rezidențial Estic Park. Cladirea cu 125 de apartamente, va fi livrata in primăvara lui 2017, întreg proiectul fiind prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe Estic Park a atras până în prezent investiții de peste 26 de milioane de euro, dintre care aproximativ 6 milioane de euro în construcția primei clădiri. Proiectul va fi lansat la Târgul Imobiliar Național (tIMOn) care va avea loc în Piața Constituției în perioada 20 – 23 Octombrie Ansamblul rezidențial, a cărui dezvoltare integrală este programată în patru etape principale pe o durată de șase ani, va fi la finalizare un proiect de referință pentru întreaga zonă de nord – est din București, prin facilitățile generale pe care le va include, de la amenajarea unei zone de promenada pe malul lacului Dobroești, la zone de servicii și spații comerciale, și numeroase terenuri pentru activități sportive Coldwell Banker România este consultantul Estic Park din faza de proiect și agent exclusiv.

”Am regândit ansamblul și am adăugat numeroase facilitați din dorința de a crea un concept integrat, Estic Park urmând să fie un proiect de referință. În plus, piața rezidențială actuală are fundamente mult mai solide, cererea existentă astăzi fiind mult mai solvabilă comparativ cu anul 2008, accesibilitatea achiziționării unei locuințe noi fiind mai bună”, a declarat Joseph Cohen, președinte ILDC România.

Dezvoltatorul va finaliza în perioada următoare structura primei clădiri din cadrul proiectului rezidențial Estic Park, incluzănd 125 de apartamente, livrarea fiind programată pentru primăvara anului 2017. Estic Park este amplasat în sectorul 2 din București, la intersecția șoselelor Pantelimon și Dobroești, pe malul lacului Dobroești. Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiții de peste 26 de milioane de euro dintre care aproximativ 6 milioane în construcția primei clădiri, finanțarea fiind asigurată din surse proprii și o linie de credit acordata de către Libra Bank. În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, dezvoltarea proiectului urmând să se facă în patru etape principale, pe durata unei perioade de șase ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *