Amenajarea casei: femeile aspiră la un design mai bun, bărbații la o suprafață mai mare

gfkDesignul interior (39%), suprafața totală sau împărțirea spațiului (38%) și mobilierul (35%) sunt principalele lucruri pe care populația online din 22 de țări și-ar dori cel mai mult să le îmbunătățească în propriile locuințe. La nivel global, femeile optează în special pentru designul interior, cu 43 de procente care spun că acesta este unul dintre aspectele pe care ar dori cel mai mult să îl schimbe. Următoarele alegeri cele mai frecvente sunt mobilierul (40%), urmate de suprafață și planul casei (39%).

În cazul bărbaților, dimensiunea și planul sau împărțirea locuinței reprezintă principalul aspect pe care l-ar îmbunătăți, 37% alegând acest criteriu. Acesta este urmat de aparatele de uz casnic și designul interior – ambele selectate de 35% dintre bărbați. Mult mai mulți bărbați decât femei sunt interesați de îmbunătățirea echipamentelor dedicate divertismentului la domiciliu lor – trei din zece bărbați îl aleg, în comparație cu doar două din zece femei.

Dorința de a modifica designul interior al casei lor este cea mai răspândită în Turcia și în Rusia, unde mai mult de jumătate dintre cei chestionați online fac această selecție. Hong Kong, Rusia și Argentina conduc la importanța criteriilor legate de dimensiunea totală și planul casei, în timp ce rușii și turcii doresc să își înlocuiască mobilierul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *