Mulberry Development, parteneriat strategic cu Premier Estate

andreea-comsa-premierMulberry Development, compania condusă de antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor, a încheiat un parteneriat strategic cu Premier Estate Management pentru oferirea unor servicii de consultanță încă din faza de proiect, dar și pentru înființarea și coordonarea unei echipe locale responsabilă de vânzarea apartamentelor din cadrul ansamblului imobiliar mixt dezvoltat în vecinătatea centrului Timișoarei. Proiectul, care se va întinde pe o suprafață de 5,3 hectare pe Bulevardul Take Ionescu, este una dintre cele mai ample investiții din zona de vest a țării, cu un total planificat de 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri și o importantă componentă de servicii.

“Colaborarea cu Mulberry Development constituie o premieră pentru echipa noastră marcând extinderea activității de consultanță în afara Bucureștiului. Vorbim de un proiect ce va deveni emblematic pentru piața rezidențială din România. În acest moment prioritatea noastră este de a constitui o echipă în Timișoara, dar suntem deschiși, încă de la început, la a colabora cu agențiile imobiliare locale”, subliniază Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management.

Premier Estate Management va oferi servicii de consultanță în cadrul proiectului imobiliar mixt dezvoltat de Mulberry Development în Timișoara și va coordona activitățile de vânzare a componentei rezidențiale ce va însuma până la 1.200 de apartamente și 2.000 de locuri de parcare. Conceptul proiectului avansează rapid, demararea primelor lucrări de pregătire a șantierului fiind planificată pentru perioada următoare. După obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor de construcție, lucrările vor demara și vor avansa într-un ritm susținut, astfel încât prioritară va deveni livrarea primelor apartamente. Proiectul a cărui investiție va depăși 130 de milioane de euro va fi dezvoltat etapizat. Prima etapă, care va demara în perioada următoare va include 300 de apartamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *