Mio Technology şi MiVia susțin prima ediție a evenimentului sportiv MudRun

mivue-m560-3d-box-mioMio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp împreună cu MiVia – noua marcă de ceasuri sport şi brăţări fitness a grupului MiTAC, ce se va lansa în noiembrie, sunt sponsorii principali ai primei ediții a evenimentului MudRun România by MiVia. Este vorba despre prima competiție sportivă de acest gen din România destinată persoanelor cu spirit liber, dornice să încerce experiențe noi. Produsele MiVia vor fi prezente pentru prima dată în România în cadrul evenimentului sportiv ce se va desfășura pe 15 octombrie, de la ora 10:00, în pădurea Snagov. Evenimentul presupune parcurgerea unui traseu de 15 kilometri, cu 30 de obstacole.

“Suntem încântați să sprijinim un astfel de eveniment și să încurajăm persoanele care vor să-și depășească limitele prin sport și să se distreze în același timp. Este o competiție inedită și sunt convins că vor fi multe persoane dornice să aibă această experiență. De asemenea, vrem ca oamenii să intre în contact cu noile produse MiVia™, dar și cu dispozitivele Mio pentru a le descoperi utilitatea pentru acest gen de competiții”, a precizat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

MudRun by MiVia nu este un eveniment obișnuit bazat pe întrecere, ci pe spiritul de echipă. Astfel, scopul MudRun by MiVia este ca fiecare participant să termine cursa în ritmul său și să trăiască o altfel de experiență. Câștigătorii MudRun by MiVia™ care vor termina cursa cu mult noroi, vor primi premii oferite de MiVia™ şi Mio, mai exact trei brățări fitness MiVia Essential, care dispun de tehnologia NASA EMD. Totodată, în cadrul evenimentului, Mio va oferi ca premiu un navigator GPS de bicicletă Mio Cyclo200 și o cameră de acțiune Mio MiVue M560.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *